2651307965

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Σαβ: 9:00-14:30, Τρι, Πεμ, Παρα: 18:00-21:00

Τρόποι Αποστολής και Κόστος μεταφορικών

Συνεργαζόμαστε με πλήθος μεταφορικών εταιρειών προκειμένου να επιτύχουμε την ταχύτερη και οικονομικότερη αποστολή των προϊόντων.

ΕΛΤΑ

Δωρεάν μεταφορικά για δέματα αξίας από 50€ και άνω, και βάρος έως 5 κιλά. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παράδοση από τα ΕΛΤΑ (Δέματα Εσωτερικού). Για δέματα αξίας μικρότερη των 50€ το κόστος αποστολής μέσω των ΕΛΤΑ είναι 2,5€ μέχρι το βάρος των 5 κιλών. Στην περίπτωση που το βάρος ξεπερνάει τα 5 κιλά, η επιπλέον χρέωση είναι 1 €/kg. Για δέματα μεγαλύτερου όγκου ενδέχεται επιπλέον επιβάρυνση λόγω ογκοχρέωσης. Χρόνος παράδοσης ανάλογος του προόρισμού, π.χ. σε 1-4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής του και για παραλαβή από το ταχυδρομικό υποκατάστημα της περιοχής σας. Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών-νησιών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ξεπεράσει τον αναμενόμενο. Κατά την άφιξη του δέματος στο ταχυδρομικό πρακτορείο της περιοχής σας, ενημερώνεστε με SMS στο κινητό τηλέφωνο σας.

Το κόστος αντικαταβολής είναι στα 2,5€.

Ο πελάτης θα ενημερώνεται με email για την ημερομηνία αποστολής του δέματος, καθώς και με κωδικό παρακολούθησης της πορείας του.

Ταχυμεταφορές (Courier)

Αποστολή με ταχυμεταφορές (Courier) και παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (αναλόγως τον προορισμό) από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων για την ηπειρωτική ελλάδα ή 2-4 εργάσιμων ημερών για δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά, το κόστος αποστολής είναι 5€ ανα δέμα, και βάρος έως 5 κιλά ενώ για κάθε παραπάνω κιλό η επιπλέον χρέωση είναι 1 €/kg. Ενδέχεται επιπλέον επιβάρυνση για δυσπρόσιτες περιοχές καθώς επίσης και για δέματα μεγαλύτερου όγκου που τυγχάνουν ογκομετρικής χρέωσης.

Δυνατότητα παράδοσης Σάββατο με επιπλέον χρέωση 3€ και πρωινής παράδοσης με επιπλέον χρέωση 3,5€.

Το κόστος αντικαταβολής είναι στα 2,5€.

Ο πελάτης θα ενημερώνεται με email για την ημερομηνία αποστολής του δέματος, καθώς και με κωδικό παρακολούθησης της πορείας του.

ΚΤΕΛ

Υπάρχει δυνατότητα για αυθημερόν παράδοση δεμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές της Ηπειρωτικής Ελλάδας με ΚΤΕΛ (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις κ.α.). Τόπος παράδοσης, ώρα παράδοσης και κόστος μεταφοράς για δέματα πάνω από 5 κιλά, επικοινωνήστε μαζί μας πριν τις 11:00 πμ. Στην αποστολή με ΚΤΕΛ δεν είναι δυνατή η πληρωμή μέσω αντικαταβολής. Μπορεί να γίνει πληρωμή της παραγγελίας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε με κάρτα μέσω της σελίδας μας κατά την παραγγελία των προϊόντων.

Ο πελάτης θα ενημερώνεται με email για την ημερομηνία και την ώρα αποστολής του δέματος.

Μεταφορική Εταιρεία

Υπάρχει επίσης δυνατότητα για παράδοση μέσω μεταφορικής εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο τρόπος παράδοσης αυτός αφορά κυρίως βαριά ή ογκώδη αντικείμενα. Το κόστος μεταφοράς αφορά το κάθε δέμα ξεχωριστά. Για περισσότερα δέματα ή παλέτες, τιμές κατόπιν συνεννόησης.

Ο πελάτης θα ενημερώνεται με email για την ημερομηνία αποστολής του δέματος.

Συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες:

Αθήνα:

Ι.Μ.Ε Γιάννινα

Διεύθυνση: Νάξου 9, Αιγάλεω.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103457580 - 2103457724. Fax: 2103477270

Email: [email protected]

Θεσσαλονίκη:

ΝΕΑ Ιδέα

Διεύθυνση: Πόντου 60, Περιοχή Β'ΚΤΕΟ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310289001. Fax: 2310289901

Email: [email protected]

Γενικοί Όροι Τρόπων Αποστολής

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης, μερικής ή ολικής καταστροφής των εμπορευμάτων κατά την μεταφορά την ευθύνη έχουν οι μεταφορικές εταιρείες όπως ορίζεται και στους Όρους Χρήσης

.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης εντός εύλογου χρoνικού διαστήματος, ο πελάτης υποχρεούται να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας.

Για μεταφορές που τυχαίνουν μεγαλύτερου βάρους/ογκομετρικής χρέωσης, ο τρόπος αποστολής και το κόστος αποστολής γίνονται κατόπιν συνεννόησης, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρετησή σας.